Fadíszítésre fel!

De még mielőtt azt hinnétek, nem, nem karácsonyfáról van szó! Hanem: a Magyar Nemzeti Múzeum csodás múzeumkertjében álló fáiról. Most Te is részese lehetsz egy szuper yarnbomb akciónak - mi ott leszünk :) A részletekről pedig a szervezők tollából:

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmed a Nemzeti Múzeum “Öltöztessük fel a múzeumkerti fákat” c. kezdeményezésére, amely a nagy múltú Múzemkert színekkel és élettel való megtöltését tűzte ki célul, a Múzeumok Majálisa rendezvény idejére.  A kezdeményezéshez kisebb-nagyobb horgolt és/vagy kötött mintadarabokkal, önkéntesen lehet csatlakozni, az összegyűlt részeket összeöltve burkoljuk be a kert fáit.    

Az elkészült munkákat  2016. május 6-ig várjuk a múzeum információs pultjánál elhelyezett üveg vázában vagy a múzeum postacímére: Horgolás, 1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.   

Amennyiben hozzájárulnak, a készítők neve kikerül a dekoráció mellé.  Reméljük, sikerült felkeltenünk érdeklődésed projektünk iránt, és a Te segítségeddel még színesebbé és varázslatosabbá varázsolhatjuk a Múzeumkertet.  

Üdvözlettel: a Magyar Nemzeti Múzeum múzeumpedagógiai csoportja




Szóval elő a tűkkel - rendesebbek a kötés/horgolásmintákkal és irány a Múzeumok Majálisa! Mi nagyon várjuk :)

Kedvcsinálónak gyűjtöttem Nektek pár képet, szeressétek, ahogyan a hírt is! Minden megosztásért plusz köszönet jár ám!! :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése