SOS ajándékok

Akárhogyan is nézem a naptárat, már csak egy hét van karácsonyig. Na, jó - egy hét és még egy nap, de az már mintha nem is lenne. És, hogy mi lesz ebben az egy hétben? Rohangálunk Balázzsal, hogy teljes legyen a bevásárló lista, barátokkal találkozunk, hogy még az ünnepek előtt beszélgethessünk egyet, kollégákkal koccintunk, sütünk, főzünk, utazunk... vagyis mindenre lesz még egy pici idő, csak a kötésre és a horgolásra nem. Tudom, hogy vannak, akik sokkal "villámkezűbbek" nálam, de amit én eddig nem kötöttem/horgoltam meg, szerintem karácsonyig már aligha fogom.

Ebből kiindulva - és Anya ajándékát tervezgetve :-) - készitettem Nektek egy összeállitást olyan kötős, horgolós ajándékokból, amiket SOS-ben beszerezhettek kötős/horgolós családtagjaitoknak, barátaitoknak vagy épp gyorsan megirhatjátok még a Jézuskának, hogy megvan a tuti ötlet erre az évre is. Lesznek ismétlések, de jöjjön a Horgolás és kötés blog ajánlója ;-)


A szakkönyvekkel kezdve egyből itt a Kötés A-tól Z-ig - nem csupán kezdőknek! Anya is imádja, egy gyakorlott kötő is sokat profitálhat az alaposan, képekkel is dokumentált könyvből. Kötelező darab minden kötős könyvtárba ;-)



Ha pedig a kötős alapmű megvolt, jöhet a horgolós is. A horgolás iskolája egy csodaszép kiadvány, rengeteg hasznossággal. Tanulni és gyönyörködni egyaránt ajánljuk!



Ha pedig már megy a horgolás, jöhet is gyorsan Annás friss és ropogós könyve - nagy szeretettel :-)



Ahogyan az elmúlt időszak horgolós cukisága, avagy Edward állatsereglete is!



 Esetleg szeretnétek meglepni valakit a horgolás örömével? Nézzetek be Árnika boltjába, és válogassatok kedvetekre a szebbnél szebb szettek közül!



Ha pedig egységcsomag, nem maradhatnak ki a Tek-tek pompáss pólófonalai sem! KATT



Úgy döntöttetek inkább a másikra hagynátok a választást? Akkor irány az Ajándékutalványért! Most még webshopon keresztül is megrendelhetitek, a postás megérkezik vele karácsonyig! ;-) 



 Ha pedig csak könnyed kikapcsolódásra vágynátok, itt vannak karácsonyra Kate Jacobs könyvei is, melyekben egyetlen dolog lehet csak a középpontban: a fonalak ;-)



Jó készülődést Nektek!

Leányka





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése