Léna ruhácskája

Még bőven a nyárban jártunk, mikor barátnőm, Zsófi kiválasztott egy ruhácskát Ravelry-n. Megbeszéltük, milyen jól állna ez az ő szupercuki kislányuknak, Lénának, és a fonalat is beszerezte hozzá. Aztán múltak a hetek, a ruhácska pedig elég lassan készült. Talán még emlékeztek, mikor a Facebook oldalunkra is kitettem róla egy képet. Szégyen és gyalázat, augusztus 25. volt még...

Nem sokkal később próbáltunk egyet Lénával is, és kiderült: picit túlméreteztem a ruhát. Zsófi nagyon örült ennek, hiszen így még talán tavasszal is fel tudja venni, ezért abban állapodtunk meg, úgy állítom össze a végleges formájára, hogy bővíthető legyen, hogy ki tudjuk engedni majd tavasszal, nyáron.

A Barka Bóbita fonala jó válsztásnak tűnt, mivel a szeptemberben elkészülő ruhácskát Léna csak októberben kapta meg, azonban a pamut teljesen klappol a melegebb őszi napokhoz is. A szobában télen is tartja a meleget, nem fázik meg a baba, tavasszal pedig egy kis átszabás után ismét előkerülhet a szekrényből :-) Most egy kis harisnyával tökéletes, ha jön a jó idő, akkor pedig már az sem kell hozzá!

Íme tehát Léna, aki időközben lábra állt és el is indult - immáron az új horgolt ruhácskájában!





Leányka




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése